elzett elzett zárszaküzlet  1035 Budapest, Kerék u. 4.
  06 1 250 1471
 
  info@biztonsagtechnika.hu
TERMÉKEINK
webáruház

A bútorzárakat különböző típus- és méretválasztékban megvásárolhatja Webáruházunkban:
http://citylock.hu/spl/464594/Butorzar

Bútorzár

Bútorzárnak hívjuk azokat a zárakat, amelyek a szekrényeinket és a fiókjainkat zárják, de a bútorzár-kategóriába tartozik az öltözőszekrény zárja, az irodai fiókos szekrény központi fiókzárja, a postaláda és a pénzkazetta zárja is. Szintén bútorzár szükséges például a tolóajtós üvegvitrinekhez és a nyitható üvegajtós szekrényekhez.

Bútorzár, normál kulcsos, rászegzős:

Általános, hétköznapi fiókok és szekrények zárására használatos. Praktikusan, gyorsan és könnyen szerelhető, mert csak a kulcsnyílást kell a fiók vagy a szekrényajtó szerkezetében kifúrni, a zárat pedig felcsavarozni a felületre. Elsősorban háztartási felhasználásra alkalmas, nincs különleges biztonsági funkciója.

Bútorzár_Állítható_Cilinderes

Bútorzár, hengerzár betétes, rászegzős:

Az előző bútorzár biztonsági változata. Szintén könnyen és gyorsan szerelhető, de lényegesen több kulcsvariációval rendelkezik, ezáltal biztonsági szempontból is magasabb védelmi szintet jelent.

Bútorzár_Hengerzáras_Rászegzős

Bútorzár, normál kulcsos, bevésős:

Régebbi bútorok általános zárja. A bútor szerkezetében a bevésős épületzárakhoz hasonlóan a zár befogadására alkalmas üreget kell kialakítani, precíz, munkaigényes folyamat. A mai bútorlapok anyagvastagsága nehezíti ennek megvalósítását, ezért ez a bútorzár típus csak korlátozott választékban kapható.

Bútorzár_Cilinderes_Rászegzős    

Bútor rúdzár, normál kulcsos, rászegzős:

Általános, egyszerű szekrények, villanyóraszekrények zárására alkalmazott zár, a kulcs elforgatásakor a zárhoz kapcsolt rudazat két irányban kitolva reteszel.

Bútor rúdzár, hengerzár betétes, rászegzős:

Az előbbi zár biztonsági változata, öltözőszekrényeknél, iratszekrényeknél használjuk. A hengerzár betétnek köszönhetően biztonsági szempontból sokkal megbízhatóbb megoldás mint a normál kulcsos kivitel.

Bútor_Rúdzár_Hengerzáras

Bútorzár, forgó rudas:

Ideális megoldás viszonylag magas szekrényajtó esetén, mert az elforduló, kampós záróelemeknek köszönhetően jól elviseli a méretből adódó illesztési ingadozásokat. Normál- és hengerzárbetétes változatban is kapható, hárompontos záródást tesz lehetővé.

Bútorzár_Forgórudas

Fémbútorzár:

Fémszerkezetű bútorok, postaládák tipikus zárja. Hatalmas méretválasztékban kapható, igen széles a felhasználási területe. A zár rögzítése a házat körülölelő anyacsavarral, vagy a zár oldalán kialakított horonyba illeszkedő rugólemezzel oldható meg. Az utóbbi, rugólemezes változatot vékonylemez-szerkezetekben, például postaládánál vagy pénzkazettánál alkalmazzák, az anyás rögzítésű kivitelt pedig vastagabb keresztmetszetű lemezekhez, többnyire öltözőszekrényekhez célszerű választani. Különleges kialakítású zártípusok a hosszú menettel záródó játékautomata zárak, vagy a lakatolható, leginkább öltözőszekrényeknél használt fémbútorzárak. Kifejezetten ipari felhasználásra, extrém körülmények között is biztonságosan működtethető fémbútorzár továbbá a háromszög, illetve a csőkulccsal nyitható kéményzár.

Fémbútorzár_KazettazárFémbútorzár_PostaládazárFémbútorzár_Öltözőszekrény_Zár

Vitrinzár:

Ennek a zártípusnak a legelterjedtebb változata az egymás mögött oldalirányba eltolható, üveglappal készített vitrinek zárja, de választható egyszárnyú és kétszárnyú üvegajtós bútorokhoz készült vitrinzár is.

Vitrinzár-nyíló-üvegajtóraVitrinzár_kétszárnyú_üvegajtóraVitrinzár_Eltolós_Üvegvitrinhez_Hűtőszekrényzár

Központi fiókzár:

Többfiókos iratszekrények praktikus bútorzárja. A kulcs elforgatásával a szekrény összes fiókja egyszerre nyitható, illetve zárható.

Központi_Fiókzár

Bútor redőnyzár:

Két beakadós horoggal záródik. Klasszikus felhasználási területe a redőnyszerkezethez hasonló bútorajtók, de kiválóan alkalmazható tolóajtós bútorok zárására is.

Tolóajtózár_Redőnyzár

Szaküzletünkben személyes tanácsadással segítjük vásárlását!
Címünk: 1035 Budapest, Kerék u. 4.

Nyitva tartás:
Hétfőtől csütörtökig: 8:30-17.00
Pénteken: 8:30-16:00

A bútorzárakat különböző típus- és méretválasztékban megvásárolhatja Webáruházunkban:http://citylock.hu/spl/464594/Butorzar

Kérdéseit az info@biztonsagtechnika.hu címen is várjuk.

AJTÓCSUKÓ
AJTÓZÁR
BÚTORZÁR
ELEKTROMOS ZÁR
HEVEDERZÁR
LAKAT
SÍKMÁGNES
POSTALÁDA
ZÁRBETÉT
RÓLUNK
ELÉRHETŐSÉG
TÉRKÉP