Síkmágnes

A síkmágneseket különböző típus- és méretválasztékban megvásárolhatja Webáruházunkban:
http://citylock.hu/sct/486135/Elektromos-zarak-es-sikmagnesek

Síkmágnes

A síkmágnes egy olyan kis áramfogyasztású elektromágnes, amely beépíthető az ajtótok bármely pontjába, és az ajtólapra szerelt lemez elektromágneses erővonalain keresztül tartja zárva az ajtót. Rendkívül nagy tartóerővel rendelkezik, ráadásul meghibásodása szinte kizárt, mert nem tartalmaz mozgó alkatrészt. Nagy forgalmú bejárati kapuk, intézmények, társasházak és irodaházak zárására ideális. Bármilyen anyagú, típusú ajtóra felszerelhető, többpontos zárral védett ajtóknál is kialakítható. Működtethető kulccsal, kóddal, rádióhullámos vezérlővel vagy kártyával.
Síkmágnes-vezérlő elektronika használatával a már meglévő beléptető rendszerekhez, riasztórendszerekhez vagy kaputelefonokhoz is csatlakoztatható.

A síkmágnes legfontosabb jellemzője a zárási szakítóereje. Ez az erő általában 60, 180, 280, 350, 500 vagy 1000 kg is lehet. 12 vagy 24 V/DC feszültséggel működik, de az áramfelvétel még a nagyobb méretű mágneseknél is csak néhány wattnyi.

Síkmágnes YM-60:

Kis mérete és fogyasztása ellenére tekintélyes tartóerővel rendelkezik. Ha a régi „berregős” elektromos zárat szeretné megbízhatóbb, tartósabb, csendesebb változatra cserélni, tökéletes választás.

 

Síkmágnes YM-280R:

Süllyesztett kivitelű, síktapadó elektromágneses zár. Esztétikusan szerelhető, mert az ajtó belső oldaláról sem látszik. Nagy tartóerejének köszönhetően társasházi kapuk és irodaházak bejárati ajtajához ajánljuk.

 

Síkmágnes YM-280RZ:

Szintén süllyesztett síkmágnes, de méreteivel alkalmazkodik az ajtószerkezetek kialakításánál használt alumínium és acél zártszelvények belső üregméretéhez. Műanyag ajtókra is szerelhető.

 

Síkmágnes YM-280L:

Külső rögzítésű síkmágnes, az ajtó tokjára kell felcsavarozni. Látványra kevésbé esztétikus, mint a süllyesztett változata, de nagy előnye, hogy utólag is bármikor felszerelhető. Egyes műanyag ajtóknál vagy többpontos zárral szerelt ajtóknál pedig az egyetlen lehetőség az ajtó elektromos nyitására. Nagy tartóerővel bír, így biztonsági szempontból tökéletesen megfelel az elvárásoknak.

 

Síkmágnes vezérlő elektronika:

A vezérlő elektronika segítségével a síkmágnes régi kaputelefonokhoz vagy beléptető rendszerekhez is azonnal hozzákapcsolható. Képes akkumulátor töltéséres, ezért áramszünet esetén is teljes biztonsággal működik.

Szaküzletünkben személyes tanácsadással segítjük vásárlását!
Címünk: 1035 Budapest, Kerék u. 4.

Nyitva tartás:
Hétfőtől csütörtökig: 8:30-17.00
Pénteken: 8:30-16:00

A síkmágneseket különböző típus- és méretválasztékban megvásárolhatja Webáruházunkban:
http://citylock.hu/sct/486135/Elektromos-zarak-es-sikmagnesek

Kérdéseit az info@biztonsagtechnika.hu címen is várjuk.